Arestat preventiv pentru tentativă de viol

0

Un bărbat de 32 ani din Pogoanele a fost acuzat de o femeie de 45 ani din aceeași localitate, că a încercat să o violeze. Urmare cercetărilor efectuate de poliţiştii din Pogoanele a fost stabilită identitatea bărbatului reclamat. Acesta a fost dus la Parchet unde s-a dispus arestarea preventivă pentru 30 zile.

În data de 2 decembrie, polițiștii din cadrul Poliţiei orașului Pogoanele, au fost sesizați de către o localnică în vârstă de 45 de ani, despre faptul că un bărbat ar fi încercat să o violeze. Poliţiştii au început imediat cercetările şi au obţinut semnalmentele bărbatului bănuit de comiterea faptei, stabilind că ar fi vorba despre un tânăr de 32 ani, din Pogoanele. Bărbatul a fost prins de polițiști la câteva ore de la sesizarea faptei.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a rezultat faptul că tânărul ar fi solicitat ajutorul părţii vătămate la treburile gospodăreşti și în timp ce se aflau la domiciliul acestuia, ar fi încercat să o determine să întreţină raporturi sexuale cu el. Întrucât femeia a opus rezistenţă, acesta ar fi exercitat acte de violenţă asupra ei. În cele din urmă, aceasta a reuşit să părăsească locaţia şi să alerteze poliţiştii. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru tentativă de viol, iar împotriva bănuitului a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore în data de 3 decembrie.

Tânărul a fost prezentat Parchetului cu propunere de punere în mișcare a
acțiunii penale și urmare sesizării instanței, judecătorul de drepturi și libertăți a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!