Pistol airsoft și obiecte contondente confiscate în timpul unor percheziții domiciliare

0

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul I.P.J. Buzău au reţinut pentru 24 de ore cinci persoane din Buzău, bănuite de comiterea infracţiunilor de încăierare și tulburare a ordinii și liniștii publice. Au efectuat percheziții domiciliare și au confiscat un pistol airsoft și mai multe obiecte contondente. 

În prima zi a lunii decembrie, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Buzău au
fost sesizaţi cu privire la faptul că mai multe persoane, cu vârste cuprinse între 18 şi 43 de ani, au fost implicate într-un conflict spontan, pe o stradă din municipiul Buzău. Urmare sesizării, în data de 3 decembrie, poliţiştii au pus în executare patru mandate de percheziţie
domiciliară la imobilele utilizate de bănuiţi. Cu ocazia percheziţiilor efectuate au fost ridicate mai multe obiecte contondente şi un pistol de tip Airsoft, despre care au rezultat indicii că nu este supus autorizării pentru deţinere.

În urma cercetărilor şi probatoriului administrat, s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de turbulenţi, aceştia fiind reţinuţi pentru 24 de ore şi introduşi în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Buzău. Cercetările sunt continuate de poliţiştii buzoieni, sub supravegherea Parchetului
de pe lângă Judecătoria Buzău, pentru comiterea infracţiunilor de încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice, sub măsura controlului judiciar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!