Râmnicean arestat preventiv pentru acte de violenţă împotriva personalului sanitar al ambulanței

0

Un râmnicean de 65 ani a fost reţinut pentru acte de violenţă împotriva personalului sanitar aflat în exerciţiul funcţiunii. Membrul unui echipaj de ambulanţă a fost victima unei vătămari corporale, în timp ce se afla la o intervenţie medicală.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Râmnicu Sărat, efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal pentru acte de violenţă împotriva personalului sanitar aflat în exerciţiul funcţiunii.

În seara de 1 decembrie, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că membrul unui echipaj de ambulanţă a fost victima unei vătămari corporale, în timp ce se afla la o intervenţie medicală în municipiul Râmnicu Sărat. În urma sesizării, la faţa locului s-a deplasat o echipă operativă pentru a verifica datele semnalate.

Din investigaţii a reieşit faptul că echipajul a fost solicitat pentru a inteveni la un caz medical la locuinţa unui bărbat care acuza stare de rău. La domiciliul bărbatului era prezent şi un invitat, un râmnicean în vârstă de 65 de ani. La un moment dat, pe fondul unui conflict spontan, acesta din urmă l-ar fi agresat pe unul dintre membrii echipajului, un bărbat în vârstă de 51 de ani, de asemenea din Râmnicu Sărat.

În urma leziunilor suferite la coapsă, persoana vătămată a fost transportată la spital şi internată, în vederea acordării îngrijirilor de specialitate. Râmniceanul de 65 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, sub aspectul săvârșirii de acte de violenţă împotriva personalului sanitar aflat în exerciţiul funcţiunii, iar polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea Parchetului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!