Campanie de colectare a deșeurilor voluminoase și periculoase la Râmnic

0

Primăria Râmnicu Sărat în colaborare cu societatea RER SUD S.A. au pus la punct un program de colectare a deșeurilor menajere voluminoase și periculoase. Unele vor fi ridicate din fața porții, altele de la platformele de gunoi dintre blocuri dar există și un punct fix de colectare, în strada Drăgăicii, în apropiere de Școala Gimnazială nr.6.

În data de 10 decembrie vor fi colectate deșeuri voluminoase cum ar fi mobilier, saltele, linoleum, uși ș.a. , Acestea vor fi ridicate din fața porților, în zonele cu case.

Tot în data de 10 decembrie, în intervalul 08.00 – 16.00  pot fi colectate deșeuri precum cutii de voprea, cerneală, adeziv, lacuri, baterii, acumulatori, tuburi de tip spray, becuri fluorescente, ambalajeșe produselor plastice, erbicide și balaje ambalaje precum tuburi de vopsele pentru păr, fixativ, oje, lac de unghii, alte recipiente ce conțin substanțe periculoase și toxice.

În data de 11 decembrie, vor fi colectate deșeurile voluminoase și periculoase de lângă platformele de colectare din zonele de blocuri.

Intervalul orar pentru scoaterea deșeurilor este 07.00-09.00.

Deșeurile periculoase din categoria deșeurilor menajere, cum ar fi obiectele din sticlă, becurile, se depozitează într-un sac, respectiv cutie, pentru a evita spargerea acestora și se predau la punctul fix de colectare, din strada Drăgăicii, de lângă Școala Gimnazială nr. 6.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!