Poliţiştii de frontieră, ajutoarele lui Moș Nicolae

0

Poliţiştii de frontieră au devenit, pentru câteva ore, ajutoarele lui Moş Nicolae. Caravana Poliţiei de Frontieră a ajuns, pentru început, la Giurgiu, acolo unde a oferit ghetuţe unui număr de 60 de copii proveniţi din medii defavorizate, aflaţi în grija părintelui paroh Tudor Georgian de la Biserica Buna Vestire şi a DGASPC.

Pentru că au fost tare cuminţi, moşul le-a umplut ghetuţele cu dulciuri, jucării şi chiar hăinuţe. În călătoria de la Bucureşti la Giurgiu poliţiştii au avut alături trei urşi uriaşi donaţi de oameni cu suflet, care au fost repede adoptaţi de cei mici.

,,Tot din suflet, au contribuit la bucuria copiilor colegii noştri din cadrul structurii centrale, cărora, în semn de mulţumire, le trimitem zâmbetul celor mici. Moşului i-a plăcut atât de mult de noi încât aproape că nu a mai vrut să se dea jos din maşină… Avem şi un mesaj pentru voi toţi, ceva ce noi am redescoperit acum cu emoţie şi prospeţime: acela că bucuria de a dărui este de un milion de ori mai puternică decât atunci când primeşti.,, au declarat poliţiştii de frontieră.

Caravana Poliţiei de Frontieră va continua pe conturul graniţelor ţării, urmând ca, în ajun de Crăciun, să se întoarcă la Bucureşti pentru a-l primi cum se cuvine şi pe Moş Crăciun.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!