Pachete cu alimente pentru familiile nevoiaşe din Râmnic

0

150 de râmnicenii aflaţi în evidenţele Serviciului Public de Asistenţă Socială Râmnicu Sărat ca persoane defavorizate care nu au posibilitatea de a-şi asigura prin mijloace proprii un mod normal şi decent de viaţă, cu prioritate persoanele vârstnice fără aparţinători, persoanele cu handicap şi familiile cu mulţi copii şi venituri reduse, vor primi de sărbători, pachete cu alimente ce vor conţine, printre altele, carne de porc şi tobă. 

Lista beneficiarilor dar şi lista cu alimentele care vor fi distribuite prin S.P.A.S. familiilor nevoiaşe din Râmnic au fost parte dintr-un proiect de hotărâre privind alocarea sumei de 22.500 lei din bugetul local al municipiului Râmnicu Sărat pe anul 2022, sumă necesară pentru acordarea de pachete cu alimente unui număr de 150 de persoane cu ocazia sărbătorilor de iarnă, dezbătut şi supus votului consilierilor locali în data de 28.11.2022.

Conform documentaţiei din spatele proiectului, Serviciul Public de Asistenţă Socială din Râmnic a întocmit lista cu un număr de 150 de persoane defavorizate, care nu au posibilitatea de a-şi asigura prin mijloace proprii un mod normal şi decent de viaţă, cu prioritate persoanele vârstnice fără aparţinători, persoanele cu handicap şi familiile cu mulţi copii şi venituri reduse.

Tot S.P.A.S. Râmnicu Sărat a mai ataşat la proiectul de hotărâre Anexa 2 , constând într-o altă listă cu persoane defavorizate, ce cuprinde, pe lângă cei 150 de beneficiari, un număr de 21 de persoane, lista având titlul de ,,Rezerve pachete de Crăciun,,.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!