Copiii din Valea Salciei rămași orfani de ambii părinți, au urcat pe scena Centrului Cultural

0

Vineri seara la Centrul Cultural ,,Florica Cristoforeanu,, din Râmnicu Sărat a fost organizat un spectacol caritabil. În sală au fost și copiii din Valea Salciei, rămași orfani de ambii părinți. Copiii ai fost invitați pe scenă.

Spectacolul caritabil a fost organizat de buzoianca Gabriela Cristea, solist vocal la Centrul Județean de Cultură și Artă Buzău, profesor de inițiere vocală la Liceul de Artă Margareta Sterian din Buzău, în colaborare cu Primăria Râmnicu Sărat și Centrul Cultural  ,,Florica Cristoforeanu,,.

Cum spectacolul a fost caritabil, organizat pentru copiii orfani din județ și pentru cei patru copii din Valea Salciei rămași orfani, în urmă cu 7 ani de tată și recent, înainte de sărbătorile de iarnă, de mamă, în sala de spectacole a fost amplasată și o urnă, pentru cei care au dorit să contribuie cu diverse sume de bani. Copiii din Valea Salciei au fost invitați pe scenă.

 

Pe scenă au urcat interpreți de muzică ușoară și populară printre care Aurelian Temișan, Cornel Tudose, micuța Maria Ilie, fiica subprefectului de Buzău Mihail Gabriel Ilie, soprana Gabriela Cristea, organizatoarea spectacolului dar și subprefectul de Buzău Mihail Gabriel Ilie care a fost alături de copiii din Valea Salciei din momentul în care a aflat despre tragedia care nu le-a umbrit doar sărbătorile de iarnă ci întreaga viață. Gabriel Ilie a cântat la chitară.

În sală au fost ambii subprefecți de Buzău, primarul municipiului Râmnicu Sărat Sorin Cîrjan, viceprimarul Florian Nicolae, consilieri locali, prieteni, colegi, susținători ai copiilor din Valea Salciei, râmniceni impresionați de drama copiilor rămași orfani dar și colegii și prietenii micuței Maria Ilie printre care Sonia Trifan care se ocupă de ținuta ei scenică și Radu Groza.

Update 11 decembrie 2022

Copiii din Valea Salciei au primit o veste bună ! În primăvara anului viitor, se pare, echipa ,,Visuri la cheie,, se va ocupa de reabilitarea casei în care locuiesc.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!