Gașcă de infractori minori din Ziduri, depistată de polițiști

0

Cinci minori din localitatea Ziduri cu vârste cuprinse între 9 ani și 12 ani sânt cercetați penal pentru săvârşirea infracțiunilor de furt calificat și distrugere. 

În data de 13 decembrie 2022, polițiștii din cadrul Postului de poliție rurală Ziduri au identificat principalii bănuiți în cazul unui furt dintr-o locuință aflată în localitatea Ziduri.

Fapta a fost sesizată în ziua de 15 iunie de către persoana vătămată, o femeie în vârstă de 63 de ani, din Dâmbovița. Din verificări s-a stabilit faptul că în perioada 1 iulie 2021 – 15 iunie 2022, bănuiții, cinci tineri cu vârste cuprinse între 9 și 12 ani, toți din localitatea Ziduri, ar fi profitat de faptul că nu locuiește nimeni la respectivul imobil, ar fi sustras mai multe bunuri nealimentare și ar fi distrus mai multe ferestre. Prejudiciul a fost aproximat de către persoana vătămată la 6.000 de lei, o parte din acesta fiind recuperat de polițiști.

Minorii sânt cercetați penal

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și distrugere și continuă cercetările în vederea stabilirii întregii activități infracționale a bănuiților, a celor cinci minori din Ziduri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!