120.000 lei de la C.J. Buzău în prag de sărbători

0

Copiii din Valea Salciei care au rămas orfani de ambii părinți vor fi sprijiniți financiar de Consiliul Județean Buzău. La fel și șase familii din Siriu și trei familii din Scorțoasa. 

Consiliul Județean Buzău a aprobat astăzi, un ajutor financiar în valoare de 120.000 lei pentru cei patru frați din Valea Salciei care au rămas fără părinți și pentru nouă familii afectate de incendii, șase din Siriu și trei din Scorțoasa.

,,Făcând bine, suntem bine și noi!
E decembrie, încercăm să vorbim si să ne gândim la lucruri frumoase, la sărbători, la momentele pe care le vom petrece acasă, cu cei dragi. Dar nu putem să uităm că în jurul nostru sunt mulți oameni în nevoie. Vă îndemn în continuare să fim alături de ei, dar și de orice persoană din jurul nostru care simțim că are nevoie de sprijin, moral sau financiar.,, îndeamnă președintele C.J. Buzău,  Petre Emanoil Neagu.

Aproape de copiii din Valea Salciei au fost și sânt în continuare și reprezentanți ai Prefecturii Buzău și alți oameni de bine din județ și din întreaga țară. Soprana Gabriela Cristea a organizat în luna decembrie două spectacole caritabile pentru copiii orfani din județ și pentru cei patru frați. Echipa ,,Visuri la cheie,, face demersuri ca din primăvară,  să le reabiliteze copiilor locuința.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!