Râmniceanca Marilena Dobrescu, manager al Spitalului de Boli Cronice Smeeni, a primit diplomă de excelență de la C.J. Buzău

0

La scurt timp după ce a anunțat public că la unitatea spitalicească pe care o conduce, a fost pus în funcțiune un aparat performant de mare importanță în tratamentul afecțiunilor spinale, cervicale si lombare, Lena, cum o alintă familia și prietenii din copilărie, a primit diplomă de excelență de la Consiliul Județean Buzău pentru devotament și implicare permanentă în activitatea desfășurată în cadrul Spitalului Clinic de Boli Cronice Smeeni.

La început de săptămână, dr. bioinginer  Marilena Dobrescu, anunța cu mândrie că în cadrul Spitalului pe care îl manageriază, a fost pus în funcțiune echipamentul de elongatie EVER-TRAC ET-800, achiziționat cu sprijinul Ductil S.A. Puteți scrie Ductil SA – Lincoln Electric, care a suportat integral contravaloarea lui, suma donata fiind de 25.000 lei.

Astăzi, Consiliul Județean Buzău i-a recunoscut meritele și i-a acordat medicului bioinginer Marilena Dobrescu  (fostă Gârban) de fel din Râmnicu Sărat,  diplomă de excelență.

Modestă și perseverentă, Lena susține că  ,,Recunoașterea rezultatelor muncii noastre, a întregii echipe este un moment emoționant și care ne încarcă de energie pentru noi realizari.,,.

Procedura de elongație în tratamentul afectiunilor spinale, cervicale si lombare reduce inflamația si îmbunatățeșe fluxul sanguin, crește toleranța la efort, întinde, relaxează și mobilizează ligamentele și capsulele articulare.

,,În ședința de astăzi a Consiliului Județean Buzău, am oferit Diplome de Excelență întregului personal al Spitalului de Boli Cronice Smeeni pentru implicare și devotament în activitatea desfășurată. Performanța trebuie apreciată și răsplătită întotdeauna, iar ei ne-au arătat tuturor ce înseamnă o echipă și ce rezultate uimitoare pot obține împreună. Mult succes în continuare !,, a transmis președintele C.J. Buzău, Petre Emanoil Neagu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!