De sărbători, primarul din Podgoria a dus copiii în capitală ! Au vizitat împreună Muzeul Antipa şi grădina zoologică

0

82 de elevi din comuna Podgoria au fost prezenţi astăzi la un spectacol de Crăciun care s-a desfăşurat la Palatul Copiilor din Bucureşti. Au vizitat Grădina zoologică și Muzeul Antipa. Primarul s-a ocupat de transport iar biletele au fost oferite de senatorul P.S.D. Liliana Sbârnea. 

De la începutul lunii decembrie, primarul comunei Podgoria, Marius Chiru, s-a implicat atent în tot ceea ce a ţinut de organizarea la nivel de comună, a unor evenimente specifice perioadei în care ne aflăm. A stabilit întâi programul de Ziua Naţională a României, apoi s-a ocupat de organizarea de evenimente culturale, specifice sărbătorilor de iarnă.

A fost prezent la unităţi de învăţământ din comună şi a pus la cale surprize micuţilor. Astăzi, elevii claselor 0-IV ciclul primar, au ajuns în capitala ţării unde au vizitat Muzeul Antipa, grădina zoologică dar au fost prezenţi şi la Palatul Copiilor, la un spectacol de Crăciun.

Primăria a pus copiilor la dispoziţie transportul iar biletele celor 82 de copii au fost oferite cadou de sărbători de către senatorul Liliana Sbârnea.

Şcolarii şi preşcolarii din comună vor avea parte de surprize şi săptămâna următoare când, chiar la început de săptămână, au fost organizate serbări în cadrul cărora, copiii vor primi vizita lui Moş Crăciun.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!