Dosar penal și peste 400 de kg de articole pirotehnice confiscate. Erau ținute în spații neautorizate

0

150.000 de articolele pirotehnice, în greutate de peste 400 de kilograme, din categoria P1 și F1, adică aproape jumătate de tonă de articole pirotehnice au fost confiscate de polițiști. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept, iar polițiștii continuă cercetările.

În data de 19 decembrie, polițiștii din cadrul Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au acţionat, în baza planului ,,Foc de artificii,, , pe linia prevenirii şi combaterii operațiunilor pirotehnice fără drept.

În urma controlului unor puncte de lucru ale unei societăți comerciale, polițiștii au stabilit faptul că la două dintre acestea erau deținute articole pirotehnice, fără ca spațiile să fie autorizate. Polițiștii au identificat în spațiile respective aproximativ 150.000 de articolele pirotehnice, în greutate de peste 400 de kilograme, din categoria P1 și F1. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept iar polițiștii continuă cercetările.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!