Gala sportului râmnicean la Sala sporturilor

0

În această seară la Sala sporturilor din municipiul Râmnicu Sărat are loc un eveniment de o mare importanță pentru sportivii râmniceni. După un an greu în care au participat la competiții sportive la care au obținut rezultate cu care se pot mândri, sportivii ambițioși care au obținut rezultate bune în anul 2022 vor avea parte de surprize și de cadouri, cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

La Sala Municipală de Sport „Vasile Ștefan” are loc acum, ,,Gala Sportului Râmnicean,, . Peste 700 de copii în teren și peste 700 de părinți în tribună sunt reuniți în această seară alături de antrenorii lor pentru a prezenta reușitele și performanțele obținute in acest an. Alături de ei se află și reprezentanții aleși ai municipiului, cei care le-au fost alături și i-au sprijinit ori de câte ori au avut nevoie.

De la Gala sportului râmnicean nu a lipsit nici subprefectul de Buzău, râmniceanul Mihail Gabriel Ilie. Tată a doi copii, Gabriel Ilie nu lipsește de la evenimentele organizate în Râmnic și Buzău și savurează fiecare moment artistic, cultural, sportiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!