Moș Crăciun a trecut pragul Casei de Cultură din Valea Râmnicului

0

Copiii cuminți din comuna Valea Râmnicului au parte de două zile de poveste. Primarul comunei l-a convins pe Moș Crăciun să rămână alături de copii două zile și l-a invitat la Casa de Cultură pe care a inaugurat-o recent !

Preșcolarii de la Grădinița cu program normal Oreavu și Grădiniţa cu program prelungit Valea Râmnicului, coordonați de educatoarele Nădășan Simina, Nistor Nicoleta, Ciocirlan Gabriela și Roșu Mihaela au lucrat intens la pregătirea unui program cultural artistic, pentru a-l primi pe Moș Crăciun cu dans, voie bună și colinde. Astăzi, o parte dintre copii au cântat colinde și au primit cadouri de la Moș Crăciun. Moșul i-a răsplătit cu cadouri pentru că au fost cuminți, pentru pasiunea lor și pentru orele de repetiții.

Cum nu au fost împărțite toate cadourile, Moș Crăciun va trece și mâine pe la Casa de Cultură din comună.

În toate demersurile, conducerea Grădinițelor și cadrele didactice au avut sprijin din partea primarului comunei Valea Râmnicului, Marian Galbenu.

,,Mulțumim domnului Primar Galbenu Marian pentru implicare și frumoasa colaborare, gesturi ,care au adus bucurie copiilor.,, au transmis reprezentanții celor două grădinițe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!