Peste 70 de kg de articole pirotehnice confiscate de polițiști

0

În data de 20 decembrie, polițiștii din cadrul Biorului de Investigații Criminale, Biroului Poliției de Proximitate și Biroului de Ordine Publică din cadrul I.P.J. Buzău, au desfășurat activități în vederea prevenirii şi combaterii operațiunilor pirotehnicelor fără drept.

În timpul activităților polițiștii au depistat în municipiul Buzău, un tânăr în vârstă de 25 de ani, din localitatea Bisoca, în timp ce comercializa fără drept mai multe articole priotehnice pe care le avea depozitate în autoturism.
Tot ieri, polițiștii Biroului de Proximitate sprijiniți de către polițiștii din cadrul Birolui Rutier au depistat un buzoian în vârstă de 39 de ani care transporta fără drept cu autoutilitara articole pirotehnice.
În ambele cazuri polițiștii au procedat la confiscarea articolelor pirotehnice, în total peste 70 kg de articole, din categoriile F2 și F3.
De asemenea, ambilor conducători auto le-au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de orice  operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept, iar polițiștii continuă cercetările.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!