Sărbători cu surprize pentru copiii și vârstnicii din Valea Râmnicului

0

Elevii claselor V-VIII din comuna Valea Râmnicului au pregătit un program special de colinde. Părintele Bitere Adrian de la Biserica din satul Rubla li s-a alăturat. Au cântat împreună colinde. La spectacol a fost prezent și părintele Horia Dristaru de la Biserica din satul nou, ridicată în cinstea Sf. Împărți Constantin și Elena și a Sf. Teodosie.

La spectacolul oferit de elevi au fost prezenți părinți, profesori, directorul Școlii Gimnaziale din Valea Râmnicului,  primarul comunei, inginer Marian Galbenu dar și preoții de la Bisericile din satul nou și satul Rubla.

La final toți colindătorii au primit cadouri. Sacoșele primite în dar au fost pline cu dulciuri.

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, reprezentanții unităților de învățământ din comună s-au bucurat de sprijinul primarului Marian Galbenu. Două zile la rând au colindat și au primit daruri și școlarii și preșcolarii din comună. ,,Iubesc copiii și am făcut și voi face tot ce pot pentru a-i sprijini.,, a declarat Marian Galbenu.

După ce a bucurat copiii, primarul comunei Valea Râmnicului va aduce zâmbete și pe fețele vârstnicilor. În data de 27 decembrie, tot la Casa de Cultură, Primăria și Consiliul Local vor premia cuplurile care au împlinit 50 ani de la oficierea căsătoriei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!