Consilierii locali din Râmnic au fost colindați înainte de ultima ședință ordinară de lucru

0

Ședința ordinară a Consiliului Local Municipal Râmnicu Sărat de astăzi, de altfel ultima ședință din acest an,  a început cu o pauză, anunțată chiar de primarul municipiului, Sorin Cîrjan. 

Astăzi în sala de ședințe a Primăriei Râmnicu Sărat a avut loc ultima ședință a Consiliului Local Municipal din acest an. Înainte de începerea ședinței, însă, primarul Sorin Cîrjan a anunțat consilierii locali că este o ședință mai specială, deoarece va începe cu o pauză. Consilierii locali au fost invitați în holul Primăriei unde au fost colindați de ansamblul folcloric ,,Plaiuri râmnicene,, și grupul vocal ,,Melody,,.

La final, primarul Sorin Cîrjan a mulțumit colindătorilor iar consilierul local Gheorghiță Ungureanu a luat pușculița copiilor și a trecut pe la toți consilierii.

După ce au fost colindați, consilierii locali au revenit în sala de ședințe unde, la început de ședință, la inițiativa primarului Sorin Cîrjan, au ținut un moment de reculegere în memoria Eroilor Revoluției din 1989.

Ședința a început apoi; s-au supus la dezbateri și la votul consilierilor proiectele aflate pe ordinea de zi. Mai mult, au fost votate și câteva proiecte aflate pe o ordine de zi suplimentară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!