O tânără de 24 ani a incendiat patru locuințe din Scorțoasa. Va face sărbătorile în celulă, la răcoare

0

În data de 21 decembrie, în baza probatoriului administrat de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale judecătorul de drepturi și libertăți a admis cererea și a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a unei bănuite de distrugere prin incendiere.

Din cercetările efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că în perioada noiembrie –decembrie, o tânără în vârstă de 24 de ani din Scorțoasa ar fi generat intenționat 4 incendii la imobile din localitatea Scorțoasa. Faptele au fost sesizate de către persoanele vătămate 3 localnici cu vârste cuprinse între 51 și 70 de ani. Prejudiciul a fost estimat de persoanele vătămate la suma de peste 84.000 de lei.

Tânăra face sărbătorile în celulă, la răcoare

Față de tânără a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, ulterior fiind dispusă măsura arestului preventiv pentru 30 de zile. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere prin incendiere, iar polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii întregii activități infracționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!