Cercetat penal pentru furt calificat de gaze naturale. Vecinul de bloc l-a ,,turnat,, la poliție

0

Un buzoian de 62 ani s-a ales cu dosar penal pentru executarea sau folosirea de instalații clandestine în scopul racodării directe la sistemul de alimentare cu gaze naturale. Un vecin din bloc l-a turnat la poliție.

În data de 22 decembrie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Buzău au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană din blocul în care acesta locuiește s-a racordat ilegal la conducta de gaze. La fața locului s-au deplasat polițiști, echipaje de pompieri și reprezentanți ai furnizorului de gaze, care au intervenit pentru înlăturarea oricărui pericol, au anulat racordul și au aplicat sigiliu.

Polițiștii au stabilit că protagonistul este un bărbat de 62 de ani, din Buzău. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și pentru executarea sau folosirea de instalații clandestine în scopul racodării directe la sistemul de alimentare cu gaze naturale, iar polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii întregii activități infracționale a bărbatului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!