Primarul din Valea Râmnicului a organizat mare petrecere ! A premiat 60 de cupluri care au împlinit 50 ani de căsătorie și mâine va premia alte 20 de cupluri

0

Primarul comunei Valea Râmnicului, inginer Marian Galbenu a organizat astăzi 27 decembrie 2022, la Centrul Cultural din comună, o mare petrecere dedicată cuplurilor care au împlinit sau chiar au depășit 50 ani de căsătorie. A întâmpinat personal sărbătoriții la intrare, le-a pregătit premii, un program cultural artistic special și a dansat alături de ei. Prezent a fost si părintele Adrian Bitere, care le-a dedicat o slujbă aniversară.

Inițial Primăria și Consiliul Local Valea Râmnicului, a întocmit o listă de 60 de cupluri care fie au împlinit 50 ani de căsătorie anul acesta, fie au depășit 50 ani. Lista a fost însă, suplimentată cu încă 20 de cupluri care nu figurau în evidențele Primăriei, fiind cupluri care s-au unit civil la alte instituții și nu la Primăria Valea Râmnicului însă au ajuns să domiciliare pe raza comunei.

Programul dedicat sărbătoriților a început cu o slujbă ținută de părintele Adrian Bitere de la Biserica din satul Rubla.

A continuat cu câteva colinde apoi au urcat pe scena Centrului Cultural din Valea Râmnicului, soția primarului comunei Berca, solista Adriana Stuparu Dobriță și Mirela Ursache. Solistele au reușit să-i scoată pe sărbătoriți la dans. Solista Mirela Ursache a reușit ceva mai mult ! A cântat de a răsunat Valea Râmnicului și au ieșit la horă angajații Primăriei, primarul și soția acestuia apoi, pe rând, o parte din sărbătoriți.

Festivitatea de premiere a cuplurilor care au împlinit anul acesta 50 ani de căsătorie sau au depășit 50 ani, a început cu singurul cuplu din comună care, anul acesta, la începutul lunii februarie a împlinit 66 ani de căsătorie. Întâmplarea a făcut să fie vorba chiar de socrii primarului Marian Galbenu. La premiere a fost prezent doar socrul Tudor Radu însă alături i-au fost, evident, fiica și ginerele. ,,Mohicanul,, cum l-a numit în gluma ginerele său Marian Galbenu, a avut misiunea de a duce premiul acasă, la soție.

La eveniment au mai fost prezente cadre didactice, directorul Școlii Gimnaziale din Valea Râmnicului, profesor Simona Ilie, angajați ai Primăriei, consilieri locali și rude ale sărbătoriților.

Cele 60 de cupluri aflate în evidențele Primăriei Valea Râmnicului au fost premiate în cadrul petrecerii surpriză organizată la inițiativa primarului comunei, în sala de spectacole a Centrului Cultural. Totodată, înainte de premiere, Marian Galbenu le-a promis celorlalte 20 de cupluri care și-au unit destinele la alte Primării dar au domiciliul în Valea Râmnicului, că vor fi și ele premiate ziua următoare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!