Recepție de zile mari la Primăria Râmnicu Sărat

0

Primăria Râmnicu Sărat a fost gazda unei recepții de zile mari. Invitații au fost felicitați, premiați și încurajați de primarul Râmnicului. La final, Sorin Cîrjan a ciocnit un pahar de șampanie cu cei prezenți.

Evenimentul a fost organizat în data de 27 decembrie 2022, în sala de ședințe a C.L.M. Râmnicu Sărat.

După încă un an de activitate, după ce a studiat atent situația în teren a unităților subordonate Primăriei și a calculat meticulos câte reușite a avut în anul 2022 și ce va urma în anul 2023 pe plan profesional, primarul Râmnicului, profesor Sorin Cîrjan, a organizat o recepție la care a invitat consilierii locali, reprezentanții unităților subordonate, reprezentanți ai Prefecturii Buzău și Consiliului Judeţean Buzău dar și reprezentanți de seamă ai justiției, Poliției, Pompierilor, oamenilor de afaceri, pe care i-a felicitat pentru activitatea desfășurată în cursul anului, apoi a mulțumit, pe rând, fiecăruia.

De la recepție nu au lipsit nici subprefectul de Buzău, râmniceanul Gabriel Ilie, nici vicepreședintele Consiliului Județean Buzău, râmniceanul Felix Rache și nici senatorul P.S.D. Liliana Sbîrnea.

Prezent la recepție a fost și directorul executiv al A.J.O.F.P. Buzău, Ionel Tociu. La final, au ciocnit un pahar de șampanie în holul special amenajat al Primăriei.

Sorin Cîrjan a mulțumit pentru sprijin și consilierilor locali din opoziție dar și fostului director medical al Spitalului Municipal Râmnicu Sărat, medicului Felicia Vasile. I-a înștiințat pe toți subordonații că urmează un an greu, un an în care o parte dintre proiectele demarate vor continua, un an în care va fi mult de muncă și chiar vor fi demarate proiecte noi.

Evenimentul festiv de final de an, organizat de primarul Sorin Cîrjan și Consiliul Local Municipal Râmnicu Sărat a avut drept scop transmiterea unui mesaj de unitate, de susținere față de obiectivele și misiunea comunității.

Evenimentul a fost deschis de Florin Ceparu, Administrator Public, după care Cristi Rusin, tânăr doctorand al Facultății de Istorie, a realizat o prezentare a celor mai importante 3 momente / evenimente de Crăciun care au implicat Râmnicul.

Primarul municipiului a oferit apoi 16 premii, evidențiind personalități și entități locale care pe perioada anului 2022 s-au evidențiat în comunitate, după cum urmează:

1. PREMIUL „ALECU BAGDAD” – Dnei. RALUCA NICULESCU – pentru susținerea cauzelor umanitare și a semenilor aflați în nevoie în Municipiul Râmnicu Sărat.
2. PREMIUL „ALECU BAGDAD” – Dlui. LUCIAN PREDONESCU – pentru susținerea cauzelor umanitare și a semenilor aflați în nevoie în Municipiul Râmnicu Sărat.
3. PREMIUL „VASILE CRISTOFOREANU” – Dlui. ROMEO RĂILEANU – pentru spiritul civic manifestat și inițiativele promovate la nivelul comunității în anul 2022.
4. PREMIUL „VASILE CRISTOFOREANU” – CENTRUL EUROPE DIRECT RÂMNICU SĂRAT – pentru spiritul civic manifestat și inițiativele promovate la nivelul comunității în anul 2022.
5. PREMIUL „DR. HRISTU NICOLAU” – SUPORT PENTRU VIAȚĂ – CLINICII AMAMED EXPERT CENTER – Dnei. Doctor NADIA OPREA – pentru asigurarea serviciilor medicale pentru râmniceni în perioada pandemiei COVID 19.
6. PREMIUL „DR. HRISTU NICOLAU” – SUPORT PENTRU VIAȚĂ – Dnei. FELICIA VASILE – pentru întreaga activitate desfășurată în cei 10 ani în care a activat ca Director Medical al Spitalului Municipal și implicarea și profesionalismul dovedite în perioada pandemiei COVID 19.
7. PREMIUL „MENELAS CHIRCU” – ASOCIAȚIA CULTURALĂ OCTAVIAN MOȘESCU – pentru promovarea valorilor locale și organizarea unor evenimente care i-au unit pe râmniceni în anul 2022.
8. PREMIUL „MELU MUSTAȚĂ” – MARIUS TÎRÎLĂ – pentru parcursul echipei de fotbal CSM Râmnicu Sărat în ediția de campionat 2022 – 2023 a Ligii a III-a – Locul I la finalul turului și pentru promovarea unui număr important de juniori în lotul de seniori.
9. PREMIUL „VASILE ȘTEFAN” – Dlui. DRAGOȘ RĂILEANU – pentru revigorarea voleiului râmnicean în anul 2022.
10. PREMIUL „NECULAI TIVGĂ” – Dlui. GEORGE STOIAN – pentru implicarea în relansarea judo-ului în Municipiul Râmnciu Sărat în anul 2022.
11. PREMIUL „TRAIAN SĂVULESCU” – CLUBULUI DE ROBOTICĂ BOOGYBOTS – pentru rezultatele obținute la nivel național și promovarea învățării prin tehnologie.
12. PREMIUL „TRAIAN SĂVULESCU” – SUSȚINEM EXCELENȚA ÎN EDUCAȚIE: Drei. Ifrim Bianca – pentru rezultatele obținute la Examenul de Evaluare Națională – Elev de 10 – în anul 2022.
13. PREMIUL „TRAIAN SĂVULESCU” – SUSȚINEM EXCELENȚA ÎN EDUCAȚIE: Drei. Pârvu Radiana – pentru rezultatele obținute la Examenul de Evaluare Națională – Elev de 10 – în anul 2022.
14. PREMIUL „PRODUS ÎN RÂMNICU SĂRAT” – DODOMEAT SOLUTIONS – dnei. GÎRDEA IRINA – LUCIANA – pentru deschiderea unei noi fabrici în Municipiul Râmnicu Sărat și promovarea produselor românești.
15. PREMIUL „PETRE ANTONESCU” – Preotului BIVOLARU GHEORGHE – pentru deosebita implicare în procesul de restaurare a Bisericii Brâncovenești – Adormirea Maicii Domnului.
16. PREMIUL „MENS SANA IN CORPORE SANO” – SECȚIEI DE KARATE A CSM RÂMNICU SĂRAT – Dlui. Costel Lambru – pentru rezultatele deosebite obținute în anul 2022 la nivel național și internațional.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!