În data de 28 decembrie, polițiștii din cadrul Secției de poliție rurală Berca au efectuat o percheziție domiciliară la locuinţa unei persoane bănuită de furt calificat, un bărbat în vârstă de 51 de ani, din Scorțoasa. 

Din cercetările efectuate s-a stabilit faptul că, în perioada  noiembrie – decembrie bănuitul ar fi profitat de faptul că bazinul de acumulare dintr-un parc de producție situat în localitatea Scorțoasa, aflat în administrarea unei societăți comerciale, este neasigurat și ar fi sustras țiței.
În urma percheziției au fost identificate și ridicate pentru continuarea cercetărilor mai multe recipiente din plastic ce conțineau lichid asemănător produselor petroliere.
Față de bărbatul de 51 de ani a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat unității de Parchet pentru a dispune cu privire la măsura preventivă.
Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, sub coordonarea Parchetului, în vederea stabilirii întregii activități infracționale a bănuitului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!