Un șofer de 29 ani, băut, a rămas blocat cu mașina pe calea ferată

0

Poliţiştii rutieri din județ, au acţionat zilele trecute, pentru depistarea şi scoaterea din trafic a şoferilor care au fost depistați conducând sub influenţa alcoolului dar şi a șoferilor care au pus în pericol siguranţa rutieră. Amețit de băutură, un șofer de 29 ani, a rămas blocat cu mașina pe calea ferată. 

Urmare controalelor efectuate, aparatele etilotest au indicat consumul de alcool în 14 cazuri. În cazul a 10 conducători auto, alcooltestul a înregistrat valori sub 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, așa că șoferii s-au ales cu suspendarea dreptului de a conduce.
În alte cinci situaţii, poliţiştii au întocmit dosare penale pentru conducerea unor vehicule sub influenţa alcoolului şi conducere fără permis de conducere, aparatele etilotest indicând valori între 0,54 şi 0,98 mg/l alcool pur în aer expirat.

Șofer din Luciu blocat cu mașina pe calea ferată

Cea mai mare alcoolemie, 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat, aparține unui tânăr în vârstă de 29 de ani, din Luciu. Tânărul a fost depistat în apropiere de Gara din Cilibia, după un accident soldat doar cu pagube materiale, în urma căruia autoturismul a rămas blocat pentru scurt timp pe calea ferată, fără alte consecinţe. Bărbatul a fost condus la o unitate spitalicească în vederea prelevării de mostre biologice pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.
Alte două dosare penale au fost întocmite de polițiști pentru tractarea unei remorci neînmatriculate și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!