Conducea puțin drogat și cu permisul suspendat

0

Un tânăr de 20 ani din Grebănu a dat bătăi de cap polițiștilor din Murgești. După o urmărire ca-n filme, tânărul a abandonat autoturismul pe care îl conducea dar a fost prins și apoi arestat de Poliția Râmnicu Sărat. Tânărul conducea puțin drogat și cu permisul suspendat. 

Poliţiştii din cadrul Poliției Râmnicu Sărat au reţinut zilele trecute, pentru 24 de ore un tânăr, pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul având exercitarea dreptului de a conduce suspendată și conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.

În data de 6 ianuarie, în timp ce polițiștii din cadrul Postului de poliție rurală Murgești efectuau atribuțiile de supraveghere și control al traficului, au observat un șofer care nu respecta regulile de circulație, aşa că au efectuat semnul regulamentar de oprire. Șoferul și-a continuat însă deplasarea iar polițiștii au demarat urmărirea autovehiculului. Tânărul, care se afla la volan, a abandonat autoturismul și a încercat să fugă dar a fost prins în scurt timp de către polițiști.

Puțin drogat și cu permisul suspendat

Astfel, au stabilit că protagonistul este un tânăr în vârstă de 20 de ani, din Grebănu. În urma verificărilor efectuate de în bazele de date a reieşit că tânărul are exercitarea dreptului de a conduce suspendată. De asemenea, în urma testării cu aparatul drugtest, acesta a indicat consumul de substanțe psihoactive.

Față de tânăr a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, iar poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive și conducerea unui vehicul având permisul de conducere suspendat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!