Săltat cu poliţişti și luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale

0

Este cazul unui băbat din Zărnești pe numele căruia exista un mandat de executare a unei pedepse cu închisoarea. Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, împreună cu poliţişti de la Secţia de poliţie rurală Mărăcineni, au aflat unde se ascundea și l-au săltat cu mascații.

 

Băbatul, în vârstă de 37 ani, din Zărnești, fusese dat în urmărire la nivel naţional. Pe numele său, Judecătoria Buzău emisese un mandat de executare a unei pedepse de 1 ani şi 6 luni închisoare cu câteva zile înainte de Crăciun, în data de 19 decembrie 2022 pentru săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

În urma investigaţiilor, poliţiştii au stabilit că bărbatul se sustrage de la executarea pedepsei şi nu locuieşte efectiv la adresa de domiciliu. În scurt timp, acesta a fost depistat de poliţişti la locuința unei rude domiciliată tot în Zărnești.

Poliţiştii au pus în executare mandatul împreună cu luptătorii din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale. Au preluat persoana de la adresa unde a fost depistată şi au predat-o poliţiştilor Centrului de Reţinere şi Arestare Preventivă Buzău. Ulterior, bărbatul a fost transportat şi încarcerat în Penitenciarul Focșani.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!