,,Un an plin și provocator,, la Prefectura Buzău pentru subprefectul Gabriel Ilie

0

La împlinirea unui an de activitate ca și subprefect de Buzău, râmniceanul Mihail Gabriel Ilie a transmis un mesaj în mediul online. Cum a fost primul an de activitate ca subprefect pentru un om care, timp de 25 ani, i-a cercetat pe cei certați cu legea, prin prisma fostului job !? ,,Un an plin și provocator !,,.

,,Astăzi s-a împlinit un an de la învestirea în funcția de subprefect. Un an plin și provocator ! Mulțumesc, colegilor din Partidul Social Democrat pentru încrederea acordată, mulțumesc colegilor din instituție pentru colaborare și dumneavoastră, prieteni cunoscuți sau necunoscuți pentru susținere ! Și cum Dumnezeu are planurile sale, astăzi, ca să fie ziua și mai dragă sufletului meu, am participat și împărtășit emoțiile tinerilor pompieri care depuneau jurământul, în fața comandantului lor, a colegilor și în prezența apropiaților ! Succes și carieră frumoasă să avem !,, a transmis subprefectul de Buzău, râmniceanul Mihail Gabriel Ilie.

Râmniceanul Mihail Gabriel Ilie este un familist desăvârșit, are doi copii și un trecut profesional ireproșabil. A fost angajat al M.A.I. timp de 26 ani. 16 ani a fost polițist în cadrul Poliţiei municipiului Râmnicu Sărat și 10 ani a fost ofițer D.G.A. la Serviciul Județean Anticorpuție Buzău, unde, în ultimul an, a fost desemnat șef de serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!