O buzoiancă de 40 ani, abandonată la Casa de copii, adoptată în Belgia, își caută familia biologică

0

O buzoiancă ce împlinește anul acesta 40 ani, își caută familia biologică. Născută în anul 1983, Valentina a fost abandonată la o Casă de copii din Buzău de unde, la vârsta de 7 ani a fost adoptată de o familie din Belgia. Valentina cunoaște numele mamei, a mai căutat-o dar parcă a intrat în pământ. 

Valentina Grigore s-a născut la Buzău în data de 14 iulie 1983. După revoluția din 1989, a fost adoptată de o familie din Belgia. De câțiva ani a făcut mai multe demersuri pentru a-și găsi familia biologică însă, deși cunoaște numele mamei ei, demersurile au fost zadarnice.

În speranța că cineva îi cunoaște familia, Valentina face un apel către cei care i-ar putea furniza detalii despre familia ei biologică.

,,În februarie 2020 am început căutarea familiei mele biologice… Datorită puținelor informații știute nu am reușit să ajung la rudele mele. Revin cu actualizarea anunțului meu. În urma informațiilor primite până acum poate de această dată am mai mult noroc.

Numele meu la naștere a fost GRIGORE VALENTINA, sunt născută pe data de 14 iulie 1983 în BUZĂU.

Am fost la casa de copii “casa de școlari “ dacă îmi amintesc bine, până la 7 ani când o familie din BELGIA m-a adoptat. Sunt în căutarea mamei mele GRIGORE (SOLOMON) CECILIA.,, 

Apel la buzoieni face și ,,Lexpress.ro,,. Orice informație pe care o dețineți și considerați că ar ajuta la găsirea familiei biologice a Valentinei, vă rugăm să o transmiteți redacției ,,lexpress.ro,, la numărul de whatsapp :

0724 49 04 11

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!