Comuna C.A. Rosetti vizată de hoți din Gorj. Un tânăr de 26 ani a foat arestat pentru furt din locuințe

0

Un tânăr de 26 ani din Gorj a furat bunuri din două locuințe situate în comuna C.A. Rosetti, în valoare de 7.400 lei. Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Secției de poliție rurală Pogoanele sprijiniți de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov l-au reţinut zilele trecute pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă. L-au găsit la Brașov și l-au adus la Pogoanele pentru audieri iar astăzi l-au dat pe mâna procurorilor.

Tânărul este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat în forma continuată. Din cercetări a reieşit că, în perioada 6-20 decembrie 2022 ar fi pătruns prin forțarea ferestrelor și ușilor de acces în două imobile din localitatea C.A. Rosetti de unde ar fi sustras mai mule electrocasnice, unelte și alte bunuri.

Faptele au fost sesizate poliţiei de către părţile vătămate, doi bărbați în vârstă de 38 și 30 de ani, ambii din localitatea C.A. Rosetti. Pe numele tânărului a fost emis mandat de aducere, acesta fiind depistat în județul Brașov și condus la Secția de poliție rurală Pogoanele pentru audieri. Prejudiciul, estimat de către persoanele vătămate la suma de 7.400 de lei, a fost recuperat de către polițiști în proporție de 75%.

În baza materialului probator administrat, poliţiştii au dispus, pe bază de ordonanţă, reţinerea pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de 18 ianuarie, tânărul a fost dat pe mâna Parchetului pentru a dispune cu privire la măsura preventivă. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat în formă continuată, iar poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!