Răzvan Theo Chirac, noul director al Bibliotecii Municipale ,,Corneliu Coposu,, din Râmnic

0

Profesorul de geografie Răzvan Theo Chirac, născut în Râmnicu Sărat, se pare că va fi noul director al Bibliotecii Municipale ,,Corneliu Coposu,,.

Deși mulți râmniceni se așteptau ca proful de geografie să se dueleze pentru scaunul de director cu alți candidați, sursele noastre susțin că a fost singurul care ar fi depus dosarul pentru ocuparea funcției. Mulți dintre râmniceni chiar discutau pe la colțuri că postul o să fie ocupat de bibliotecar Silvia Holban, soția fostului primar al Râmnicului, cunoscută și ca mediator, însă, bănuielile lor, se pare că nu s-au adeverit. Silvia Holban se pare că nu a fost interesată de scaunul de manager.

Postul a fost scos la concurs spre fârșitul anului trecut când mandatul fostului director Emilia Radu a încetat, prin acordul părților iar data limită de depunere a dosarelor a fost 16 ianuarie 2023.

Răzvan Theo Chirac s-a născut la 25 iunie 1973, la Râmnicu Sărat. A urmat cursuri universitare de geografie şi fotografie la Universitatea din Bucureşti. Din 1997 este profesor de geografie în Râmnicu Sărat. Pasionat de artele vizuale, a expus grafică satirică şi fotografie la Casa de Cultură şi Palatul Administrativ. În 2005 a publicat cartea Călători pe valea Râmnicului, coautor Traian Cristea, în 2008 Râmnicu Sărat – itinerar subiectiv, în 2010 Râmnicu Sărat – ghid turistic, iar în 2012 Sens şi contrasens. Din 2006 până în 2012 a fost redactor-şef al ziarului „Sensul râmnicean”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!