A.U.R. cere demisia ,,ministrului plagiator,, al Afacerilor Interne, Lucian Bode

0

Președintele A.U.R. George Simion îi acuză de plagiat atât pe ministrul Afacerilor Interne cât și pe premierul Nicolae-Ionel Ciucă. Va cere demisia ministrului Lucian Bode.

,,Cerem demisia de urgență a ministrului plagiator Lucian Bode ! Recent, Comisia de Etică a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca a decis că teza de doctorat a ministrului Lucian Bode este „profund viciată”, după o nouă analiză a lucrării. Acest lucru reprezintă o reconfirmare a faptului că Lucian Bode a plagiat și a mințit opinia publică din fotoliul de ministru al Afacerilor Interne.

În acest context, alături de colegii din AUR îi cerem public demisia de urgență din Guvernul României. Orice zi în care Lucian Bode rămâne în funcție reprezintă o sfidare a românilor și o insultă la adresa mediului academic din țara noastră.,, a declarat George Simion.

Despre ministrul Afacerilor Interne, George Simion susține că ,,Bode este încă unul dintre reprezentanții vechii clase politice care pătează imaginea învățământului românesc. „România educată” a lui Klaus Iohannis se transformă treptat în România conducătorilor plagiatori, în frunte cu premierul plagiator Ciucă.,,.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!