Găinar la 76 ani prins de polițiști după ce a furat păsări dintr-o gospodărie

0

Un bărbat de 76 ani din Gherăseni este cercetat penal după ce, spre sfârșitul lunii decembrie, a pătruns ilegal în gospodăria unui consătean, de unde a furat păsări și alte bunuri în valoare totală de 3.700 lei.

În data de 18 ianuarie, polițiștii din cadrul Postului de poliție rurală Gherăseni au depistat principalul bănuit în cazul unui furt din locuință, un bărbat în vârstă de 76 de ani, din Gherăseni. Fapta a fost sesizată în data de 22 decembrie 2022, de către persoana vătămată, un localnic de 54 de ani.

Din cercetări s-a stabilit faptul că în noaptea de 21 spre 22 decembrie 2022, bănuitul ar fi pătruns în curtea unei locuințe din localitatea Gherăseni de unde ar fi sustras mai multe păsări, bunuri alimentare și nealimentare.

Prejudiciul, estimat de persoana vătămată la suma de 3.700 de lei, a fost recuperat valoric în totalitate și predat proprietarului.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activități infracționale a bănuitului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!