Marcel Ciolacu atenționează ! ,,…s-a terminat perioada amatorismului la nivel central !,,. Consideră că pentru intrarea în spațiul Schengen, toate partidele politice ar trebui să fie unite

0

Inspirat sau nu de ,,Mica Unire,, ce urmează a fi sărbătorită în 24 ianuarie, Președintele P.S.D. Marcel Ciolacu face apel la clasele politice. Consideră că intrarea în spațiul Schengen nu este posibilă ,,decât dacă sântem uniți, chiar din familii politice diferite. Trebuie să avem o politică coerentă și să fim respectați.,, susține Marcel Ciolacu. 

,,Vreau ca din acest an să schimbăm registrul și să spunem clar care este drumul românilor și al României. Nu poți să ai pretenții de a fi jucător regional când, până acum, toată politică externă, noi am dormit pe bancheta din spate a Europei. Nu poți să ai pretenții și să constați eșecuri <<Domnule doctor cum a decurs operația ? Excelent, reușit operația dar pacientul a decedat>> . Cam așa și cu Schengen. Trebuie să avem o politică coerentă și să fim respectați ! Nu putem realiza acest lucru decât dacă sântem uniți, chiar din familii politice diferite. S-a terminat perioada amatorismului la nivel central !

Insist pentru solidaritate și acțiuni coordonate ale tuturor partidelor politice pentru a construi un plan comun cu privire la aderarea României la Spațiul Schengen. Politica externă trebuie să iasă din amorțeala ultimilor ani pentru a reprezenta interesele românilor !,, a declarat Marcel Ciolacu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!