Președintele A.U.R. George Simion consideră Guvernul ,,impotent politic,,

0

La începutul anului 2022 George Simion, susținut de colegii din AUR a depus un proiect de lege prin care Statul ar urma să identifice terenurile degradate, pe care apoi să le împădurească. Prin proiectul inițiat, A.U.R. propunea atunci înființarea unui Registru Național al Terenurilor Degradate care trebuies împădurite, precum și adoptarea unui Program Național de Regenerare a Pădurilor, prin hotărâre de Guvern, astfel încât suprafața împădurită din România să crească în următorii 10 ani cu un milion de hectare.

,,Un Guvern impotent politic asistă la raderea pădurilor noastre,,

,,În timp ce trădătorii din fruntea statului vor să privatizeze Romsilva spre a înlesni prăduirea resursei lemnoase de către Schweighofer, Kronospan sau Egger, A.U.R. acționează pentru protejarea pădurilor României și pentru refacerea zonelor devastate de drujbele austriece.

Weekend-ul trecut, alături de colegi, membri și simpatizanți AUR am organizat un protest pentru salvarea pădurilor României. Mii de români s-au adunat în fața sediilor fabricilor Kronospan și Egger din Sebeș și Rădăuți, iar filiala noastră din Viena în fața companiei Schweighofer, pentru a transmite un mesaj clar austriecilor : luați mâinile de pe pădurile noastre !,, a declarat președintele A.U.R. George Simion.

,,Vom depune toate eforturile pentru refacerea fondului forestier național, dar și pentru ca lemnul românesc să fie valorificat în țară, nu peste hotare. Resursele României trebuie să aparțină României, iar de lemnul nostru trebuie să ne bucurăm, în primul rând, noi, nu străinii.

Continuăm boicotul firmelor austriece. Protestele noastre împotriva privatizării Romsilva și a exploatării frauduloase a lemnului românesc au fost dublate și de o activitate parlamentară promptă în acest sens, colega mea Gianina Șerban solicitându-i ministrului Mediului, Apelor și Pădurilor, Tanczos Barna, să facă publică strategia pentru protejarea și gestionarea pădurilor în acest an, dar și ce acțiuni de împădurire sunt planificate.,, a mai declarat George Simion.

Cât despre Guvernul României, președintele A.U.R. George Simion a declarat public că este ,,Un Guvern impotent politic asistă la raderea pădurilor noastre.,,.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!