George Simion, astăzi în Irlanda apoi în Castellon, Nürnberg, Bari și Lisabona. Președintele A.U.R. vrea să știe cu ce probleme se confruntă românii peste hotare

0

Președintele A.U.R. George Simion este astăzi în mijlocul românilor din Irlanda. De ,,Mica Unire,, va fi la Iași iar în lunile februarie și martie are planificate vizite la comunitățile de români din Castellon, Nürnberg, Bari și Lisabona.

,,Sâmbătă, 21 ianuarie, mă voi afla în mijlocul comunități de români din Irlanda, unde îi aștept pe toți românii stabiliți acolo care nu uită de țara lor și doresc o schimbare în bine în România. De asemenea, pe 5 februarie voi fi la Castellon, pe 19 la Nürnberg și 26 la Bari, iar pe 5 martie mă văd cu românii din Lisabona.

Luați-vă familia, prietenii și cunoscuții și haideți să discutăm despre dificultățile prin care treceți peste hotare, pentru a găsi soluțiile potrivite împreună.,, a declarat George Simion.

În data de 24 ianuarie, de Ziua Principatelor Române, președintele A.U.R. va sărbători ,,Mica Unire,, la Iași în fața Palatului Culturii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!