Șapte ,,loverboys,, arestați preventiv. La percheziții polițiștii au găsit cannabis, cocaină, 14.250 de lei, 530 de euro, o armă cu aer comprimat, medii de stocare, telefoane mobile și o serie de documente care le dovedeau vinovăția

0

Sfârșit de săptămână cu ghinion pentru mai mulți indivizi care făceau trafic de minori, trafic de droguri de mare risc și operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv. Au fost efectuate 12 percheziții domiciliare iar soarta a 7 „loverboys” din Brașov și București a fost stabilită : au primit cadou o fereastră într-o celulă, timp de 30 de zile, la arest preventiv.

Polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov – Postul de Poliție Racoș și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale, polițiști din cadrul structurilor de combatere a criminalității organizate din municipiul București, Iași, Vaslui, Bacău, Prahova și Dâmbovița, alături de polițiști ai Secției Regionale de Poliție Transporturi Brașov – Biroul Județean de Poliție Transporturi Brașov și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă „Burebista” Brașov au descins la domiciliile unor persoane suspecte de trafic de minori, trafic de droguri de mare risc și operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv. Șapte persoane cercetate pentru metoda ,,loverboy,, au fost arestate preventiv. Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Au fost efectuate 12 percheziții în timpul cărora polițiștii au găsit cannabis, cocaină, 14.250 de lei, 530 de euro, o armă cu aer comprimat, medii de stocare, telefoane mobile și o serie de documente care le dovedeau vinovăția.

Metodele de recrutare ar fi variat între constrângere psihică, profitând de o stare de vulnerabilitate a victimelor și metoda „loverboy”.

 Acțiunile au continuat și în weekend.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!