Subprefectul Mihail Gabriel Ilie, aflat în concediu medical, a ieșit în teren ! A ajutat la deschiderea DJ 202 Râmnicu Sărat – Puiești și a verificat și activitatea utilajelor de deszăpezire pe DN 2 E85 până la Buzău

0

Drumul județean DJ 202 Râmnicu Sărat a fost deschis însă nu pentru mult timp. Atât primarul comunei Puiești cât și subprefectul Mihail Gabriel Ilie aflat în concediu medical, au ieșit în teren și au făcut demersuri pentru deszăpezire. Deși au avut loc două evenimente de mare importanță in viața primarului de Puiești, cu doliu în suflet, primarul Rodica Bârlă a ieșit în teren și a dat dovadă de profesionalism. Aproximativ 90 de persoane au fost ajutate să ajungă de la Râmnicu Sărat la Puiești și de la Puiești la Râmnic. Utilajul de deszăpezit a mers înaintea lor. Atenție ! Pentru că viscolește în continuare, DJ 202 va fi închis iar, așa că nu vă aventurați să plecați la drum !

Deși se află în concediu medical și face ședințe de fizioterapie, subprefectul de Buzău, râmniceanul Mihail Gabriel Ilie, a ieșit în teren de dimineață. A verificat o bună parte din activitățile de deszăpezire atât pe DN E 85 spre Buzău cât și pe DJ 202 spre Puiești. A ajuns la primarul comunei Puiești Rodica Bârlă și împreună s-au asigurat că drumul a fost deschis.

La rândul său Rodica Bârlă a dat dovadă de implicare și profesionalism. Deși și-a înmormântat tatăl joi iar astăzi este ziua ei de naștere, a mers la Primărie și a tratat cu prioritate problemele comunității.

Mai mult, a făcut echipă bună cu subprefectul Mihail Gabriel Ilie; au ajutat la transportul unor persoane, de la Puiești la Râmnicu Sărat, rămase peste noapte în comună deoarece drumul a fost înzăpezit și închis. Persoanele au fost cazate de aseară la Primăria Puiești. Totodată au transportat în siguranță persoane și de la Râmnic la Puiești. În total au transportat circa 90 de persoane, în siguranță, cu utilajul de deszăpezire în față.

Drumul județean 202 Râmnicu Sărat-Puiești va fi însă închis în această seară,  din nou, datorită faptului că în continuare viscolește și există risc de înzăpezire. ,,Trebuie închis drumul fiindcă nu se mai poate. Deja se intră în noapte, începe să viscolească. Încă nu am terminat…mai avem un drum de făcut cu oamenii de la Râmnic la Puiești. Suntem la intrarea către Râmnic. Merge greu, coloană de mașini, a început viscolul. ,, a declarat subprefectul Mihail Gabriel Ilie. Programul subprefectului de Buzău va continua. Mihail Gabriel Ilie va încerca să ajungă în comuna Ziduri pentru a ajuta un copil cu probleme de sănătate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!