Copil de 7 ani găsit în gară ! Unde a ajuns copilul !?

0

Seara trecută, în jurul orei 20.30, o patrulă de jandarmi aflată în misiune în zona Gării de Nord din București, a fost sesizată de o angajată a unui fast food despre faptul că în interiorul restaurantului se află un copil ce pare a fi singur. Copilul avea doar 7 ani și locuia la circa 1 km distanță de Gara de Nord.

Jandarmii din cadrul Jandarmeriei Capitalei s-au îndreptat spre locul indicat unde l-au găsit pe Denis stând la o masă. Întrebat de jandarmi dacă este însoțit, acesta le-a răspuns că a plecat singur de acasă, fără să anunțe pe nimeni. I se făcuse frig. Plecase de acasă doar cu un hanorac.

Jandarmii l-au îmbrăcat cu una dintre jachetele lor și l-au luat în mașina de serviciu, întrebându-l dacă știe să ofere câteva detalii despre drumul către casă.

În urma indiciilor primite de la copil, echipajul a ajuns la adresa de domiciliu, care se afla la aproximativ un kilometru față de Gara de Nord.

Tatăl și bunicii erau extrem de îngrijorați și de aproape o oră de când lipsea de acasă Denis, îl căutau pe străzile din apropierea casei. Reîntâlnirea a adus liniște și pentru Denis, dar mai ales părinților. Jandarmii le-au reamintit părinților cât de important este să-și supravegheze atent copiii și mai ales comportamentul acestora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!