O nouă taxă pentru parcare în Râmnic

0

Dacă în prezent plătesc taxă pentru locul de parcare doar râmnicenii care locuiesc la blocuri și sânt proprietari de autoturisme, pe viitor ar putea plăti taxă pentru parcare și proprietarii de autoturisme care locuiesc la case.

Datorită numărului mare de autoturisme parcate în zona caselor, unele pe trotuare, altele pe stradă, Administrația Domeniului Public Râmnicu Sărat a întâmpinat o serie de dificultăți în timpul deszăpezirii.

Pentru că angajații A.D.P. au întâmpinat probleme urmare ninsorii abundente, primarul municipiului Râmnicu Sărat, profesor Sorin Cîrjan a ajuns la concluzia că proprietarii de autoturisme care locuiesc la case ar trebui să fie tratați la fel proprietarii de autoturisme care locuiesc la blocuri, deoarece trotuarele și străzile fac parte din domeniul public în ambele situații.

În ședința C.L.M. din 31 ianuarie 2023 a expus consilierilor locali problemele întâmpinate în timpul deszăpezirii și a solicitat acestora să se gândească la propunerea sa de inițiere a unui proiect ce ar stabili noi taxe, de data aceasta pentru proprietarii de autoturisme care locuiesc la case.

Momentan, doar proprietarii de autoturisme care locuiesc la blocuri plătesc taxă de parcare.

În continuare, angajați ai A.D.P. circulă cu utilaje de deszăpezit pe străzile din municipiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!