Prefectura Buzău a convocat Comitetul Județean pentru Situații de Urgență. Cod galben de vreme rea !

0

Meteorologii au emis un nou cod galben de vreme rea valabil pentru mai multe județe. Județul Buzău se află din nou pe listă.

Pentru a monitoriza situația din teren și a coordona cât mai bine acțiunile specifice fluidizării traficului, acțiunile de deszăpezire, în situația în care va fi cazul, prefectul de Buzău Daniel Țiclea a convocat Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Buzău. A organizat o ședință în această dimineață, în cadrul căreia a fost stabilit un plan de acțiune. La ședință a fost prezent și subprefectul de Buzău Mihail Gabriel Ilie.

,,Având în vedere avertizările emise de meteorologi, potrivit cărora în acest weekend, în intervalul 04 februarie orele 20,00 – 05 februarie,orele 20,00, județul nostru se va afla sub cod galben de viscol, în această dimineață am participat la ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Buzău convocată de prefectul județului. Au fost analizate măsurile dispuse și rezultatele din weekendul anterior și s-a stabilit un plan de acțiune punctual pentru limitarea efectelor vremii capricioase.  

 Instituția Prefectului va monitoriza situația din teren și va coordona acțiunile specifice pentru protejarea oamenilor. Tot pe fondul condițiilor meteo prognozate, recomandarea este de a se evita pe cât posibil deplasările între localități !!!,, a declarat subprefectul de Buzău Mihail Gabriel Ilie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!