Agresor la 70 ani, arestat pentru nerespectarea ordinului de protecție provizoriu

0

În data de 6 februarie, poliţiştii din cadrul Secției de poliție rurală Smeeni au reţinut un bărbat, în vârstă de 70 de ani, din Brădeanu, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis ordin de protecție provizoriu a obligațiilor de a păstra distanța minimă determinată fată de victimă”.

În cursul aceleiași seri, în jurul orei 18.00, o femeie în vârstă de 66 de ani, din Brădeanu, a solicitat sprijinul poliției, întrucât soțul său era agresiv.

Agresor la 70 ani 

Agresorul a fost identificat în flagrant delict de către poliţişti, în curtea locuinței comune, cu toate că acesta avea obligația de a nu se apropia la mai puțin de 100 metri de persoanele din imobil, conform ordinului de protecție provizoriu emis anterior, în data de 3 februarie.

Din cercetări a reieşit că bărbatul ar fi pătruns în curtea locuinței comune și ar fi manifestat un comportament recalcitrant, provocâdu-le o stare de temere atât soției, cât și celor doi nepoți aflați în imobil. Femeia i-a solicitat în mod repetat să părăsească imobilul, însă a refuzat acest lucru.

În urma probatoriului administrat, în cursul zilei de 06.02.2023, polițiștii l-au reținut pe agresor, pentru o perioadă de 24 ore, pe bază de ordonanță.

În data de 07.02.2023, bărbatul a fost prezentat Parchetului pentru a dispune cu privire la măsura preventivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!