Atacat de postaci în mediul online, primarul comunei Mărăcineni se disculpă

0

A fost acuzat în mediul online de diverși postaci că este responsabil de starea drumurilor, în special a DJ 203K  și a încercat să lămurească problemele tot în mediul online. Este cazul primarului comunei Mărăcineni. Constantin Dumitru susține că vinovată este societatea responsabilă de proiect, care, se pare, a colaborat la rândul ei cu renumitul Dorel constructorul căci, de lucrări s-a ales praful. La fel și de banii investiți. Locuitorii comunei, în mod special șoferii, se declară nemulțumiți. În timp ce unii susțin că își distrug mașinile, alții se vaită că li se crapă pereții caselor.

,,În ultima perioadă, în mediul on-line au apărut discuții referitoare la situația de pe DJ 203K. S-a spus acolo, printre altele, că Primăria Mărăcineni este responsabilă de starea carosabilului, ceea ce este total fals. Pot să înțeleg faptul că opoziția și-a început campania electorală, dar nu pot să accept o acuzație care se îndreaptă asupra întregii administrații din Mărăcineni.

În primul rând, pentru corecta informare a cetățenilor, trebuie spus că Drumul Județean 203K se află în reabilitare de mai mulți ani, responsabilă de proiect fiind compania Oyl Company Holding AG. Cum a lucrat această firmă în ultima perioadă vedem cu toții, iar nemulțumirile șoferilor sunt mai mult decât întemeiate. Sunt și eu șofer la rândul meu și mă lovesc zilnic de această problemă.

Ceea ce vreau să știe însă cetățenii este că noi, ca Primărie, nu numai că NU suntem administratorii acestui drum, dar nu avem nici dreptul să intervenim în vreun fel asupra lui. Ba chiar am încălca legea dacă am face-o.

Singura care poate interveni acolo este compania menționată mai sus, căreia Consiliul Județean i-a predat amplasamentul, după care a așteptat ca ea să își respecte angajamentele și să termine lucrarea.,, a declarat Constantin Dumitru.

,,Aș vrea, așadar, să fiți încredințați că Primăria Mărăcineni își va face datoria în continuare cu simț de răspundere. Toate drumurile comunale și sătești care țin de noi se află în stare bună și vom face tot posibilul să creăm condiții bune de trai la Mărăcineni.,, a mai declarat primarul Constantin Dumitru.

Ca în Ucraina după bombardamente !?

,,… Treceți și pe strada Poștei, zici că e din Ucraina după un an de bombardament. Vis a vis că cei care comentează negativ au intrat în campanie electorală nu cred că e corect. E normal sa fim frustrați că după ce am stat la semafoare cu orele de atâtea dăți pt acel drum acuma să ne rupem mașinile la mai puțin de 2 ani de la finalizarea lucrărilor….. Vă rugăm să treceți și pe Fundatura Vasile Serban să vedeți acea stradă nefiind asfalta vreodată + canalizarea care refuleaza în fiecare zi ! Lucru bine făcut…. Vai de noi părinții și copiii care pleacă în toiul nopții spre școală …halal străzi, mai ceva ca în Evul Mediu ! … Pfui ! M-am liniștit după ce ați lămurit situația. Altfel îmi vor clănțăni dinții prin gropile de pe drumul proaspăt reabilitat și mai ales pe drumurile ce țin de administrația Primăriei, care, potrivit explicațiilor sunt „bune”….Este inadmisibil să pretindem că suntem în UE și să circulăm ca în evul mediu… Eu abia ce mi-am făcut casă și a crăpat după câteva luni. În fiecare seară se cutremură….,, sânt doar câteva mesaje postate de locuitori ai comunei Mărăcineni în pagina de socializare unde primarul comunei a încercat să explice că nu este responsabil de starea DJ 203K.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!