L-a durut în cot la propriu dar abia după deszăpezire ! Primarul comunei Podgoria s-a ales cu o julitură

0

Deszăpezire cu peripeții în comuna Podgoria. Marius Chiru s-a accidentat ! L-a durut în cot la propriu dar abia după deszăpezire. Partea bună !? Marius Chiru a monitorizat personal activitatea de deszăpezire. S-a asigurat că firma contractată a scos utilajele în teren.

,,După două zile si jumătate de noapte am rămas cu drumurile comunale spre Coțatcu, Satul Pleșești si Satul Tăbăcari Județul Buzău în condiții bune pentru circulație. O amintire stresantă inițial, dar în final am putut zâmbi. Am rămas și eu cu o amintire plăcută pentru că am trecut cu bine peste acest COD PORTOCALIU și una trecătoare… O trântă și o lovitură în cot.,, a declarat Marius Chiru, primarul comunei Podgoria. Să fie oare de vină doamna din imagine !?

Marius Chiru a monitorizat personal activitatea de deszăpezire. S-a asigurat că firma contractată a scos utilajele în teren. A ieșit în teren și a verificat starea drumurilor, a fost înaintea sau în  spatele utilajelor de deszăpezit. A urmărit atent și imaginile captate de camerele de supraveghere din comună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!