Primarul comunei Balta Albă sprijinit de locuitorii comunei la deszăpezire

0

Primarul comunei Balta Albă, Marin Ionel, s-a bucurat de susținere din partea locuitorilor comunei în ceea ce privește activitatea de deszăpezire. 

Au fost două weekenduri cu nopți albe pentru toate Primăriile din județ. În primul weekend, din cod galben s-a trecut la cod portocaliu. Au fost drumuri înzăpezite, închise de autorități. În al doilea weekend cu cod galben, circulația a fost închisă pe DN 22 – Râmnicu Sărat – limita cu județul Brăila și DJ 203 și s-a instituit restricție de trafic pe DN 2B pentru vehicule de peste 3,5 tone restricție valabilă și pe DN2C.

Primarul comunei Balta Albă, Marin Ionel, a scos utilajele de deszăpezit în teren.

Marin Ionel s-a bucurat de susținere din partea unor locuitori ai comunei care au înțeles că oricâte eforturi ar face autoritățile, ninsoarea și viscolul făceau ravagii.

,,…am plecat voluntari să ajutăm lumea când le-a fost mai greu. Mulțumim domnului primar Marin Ionel cu ajutorul utilajelor personale am putut dezapezi și debloca drumurile înfundate și tirurile blocate. Au fost ore de chin în frig, ger și uzi din cap până în picioare dar tot nu ne-am dat bătuți. Am vrut ca toți cei blocați în nămeți de zăpadă să ajungă acasă la familii. În timp ce alții stau în casă la căldură pe tik tok sau Facebook și discriminează pe rețele de socializare, noi ne-am adunat ca o mică echipă de voluntariat și am pornit să deblocăm Dn 22, tiruri tractate, mașini, microbuze de elevi, părinții care aveau copiii acasă. Am reușit cu brio și prin munca să-i ajutăm să ajungă acasă la familiile lor. Nu am stat la căldură în casa și am așteptat criticam lumea.,, au declarat unii locuitori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!