Un tânar de 21 ani a fost reținut 24 ore pentru furt calificat în urma unei percheziții domiciliare. A intrat prin efracție într-o locuință de unde ar fi sustras suma de 35.500 lire sterline

0

Percheziție domiciliară la un tânăr de doar 21 ani bănuit de furt calificat din locuință. Prejudiciul este de 35.500 de lire. Poliţiştii l-au reținut pe tânăr pentru 24 ore, au recuperat o parte din prejudiciu și așteaptă decizia procurorului de caz. 

În data de 9 februarie, polițiștii din cadrul Secției de poliție rurală Grebănu au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară la o persoană bănuită de furt calificat dintr-o locuință, din Buda.

Fapta a fost sesizată de către persoana vătămată, o femeie în vârstă de 55 ani, de asemenea din Buda. Din investigațiile efectuate de către polițiști s-a stabilit faptul că în perioada ianuarie – februarie bănuitul, un tânăr în vârstă de 21 de ani, ar fi profitat de faptul că nu se afla nimeni în locuință, ar fi pătruns prin efracție în locuință, de unde ar fi sustras 35.500 de lire. În urma perchezițiilor au fost descoperite şi ridicate aproximativ 19.000 de lire și 1100 de lei.

Față de bănuit a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în data de 10 feburarie, să fie prezentat Parchetului pentru a dispune cu privire la măsura preventivă. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, în vederea stabilirii întregii activități infracționale a tânărului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!