Accident ! Trafic dirijat pe DN 1B ! Șofer de 74 ani implicat în accidentul de pe DN 1B

0

În acest moment traficul este dirijat pe DN1B, între Lipia și Merei. Din primele informații primite de la I.P.J. Buzău, traficul este dirijat urmare producerii unui accident rutier.

Purtătorul de cuvânt al I.P.J. Buzău, subcomisar Ane-Mari Vrapciu transmite că, din primele date primite de la fața locului este vorba despre o coliziune între două autoturisme și o persoană ar necesita îngrijiri medicale.

UPDATE 10:43

Din primele date de la fața locului, autoturismul condus dinspre Buzău către Mizil, de către un șofer în vârstă de 74 de ani, din Buzău, a intrat în coliziune cu un alt autoturism dinaintea sa, la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 45 de ani, din C.A. Rosetti.

Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferului de 45 de ani și a pasagerilor din autoturism, cu vârste cuprinse între 17 și 43 de ani, toți din comuna C.A. Rosetti, aflați în afara autoturismului.

Persoanele rănite au fost preluate de ambulanță și transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!