Un drum blocat de zăpadă care duce la un Cimitir, a stârnit reacții agresive ! Primarul Marian Mărgărit face un anunț important despre accesul către Cimitirul din comună

0

Accesul către Cimitirul comunei Boldu a fost blocat pentru scurt timp, înzăpezit, iar unii cetățeni și-au exprimat nemulțumirile vis a vis de acest lucru. Nici vremea nu a ținut cu primarul și nici utilajele. Un buldoescavator s-a defectat. Nervii unora au fost întinși la maxim. Unii au devenit agresivi însă primarul îi asigură că problema se va remedia în scurt timp.

Mâhnit de atitudinea agresivă a unor cetățeni, pentru o corectă informare, primarul comunei Boldu, Marian Mărgărit, a încercat să lămurească gurile rele.
,,Accesul la cimitirul comunei se face în condiții normale pe cele doua străzi care pornesc din DN22. De asemenea, parcarea cimitirului este utilizabilă. Sunt acțiuni prioritare dintotdeauna! Porțiunea de 20m (!?), nerezolvată, pe al treilea drum de acces este din cauza unei defecțiuni la buldoescavatorul comunei, pe care căutam să o remediem cât mai repede. Primăria este și mai aproape de problemele boldenilor atâta timp cât aceștia le comunica la timp și corect! Suntem mâhniți să constatăm atitudinea agresivă, deloc civilizată a unor concetățeni care arată că le lipsesc cei șapte ani de acasă.,, transmite Marian Mărgărit, primarul comunei Boldu.

Unii locuitori ai comunei susțin că ar fi vorba doar de o porțiune de drum care ar duce la Cimitir și nu de artere principale, porțiune de drum care, în general, nu este foarte traficată.

Marian Mărgărit este primarul comunei Boldu de mai bine de trei decenii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!