Flagrant delict ! Tânăr de 27 ani arestat pentru șantaj ! Concubina de 25 ani îl ajuta ? Tânărul amenința o femeie cu publicarea de materiale video și fotografii compromițătoare

0

FLAGRANT DELICT !!!

În data de 11 februarie 2023 poliţiştii de investigații criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău au surprins, în flagrant delict, un tânăr, de 27 de ani, din Mânzălești, bănuit de comiterea infracţiunii de şantaj. Tânărul este acuzat de o femeie de 45 ani că ar fi șantajat-o, amenințând că va publica materiale video și foto compromițătoare cu aceasta.

În baza materialului probator administrat de polițiștii din Buzău, instanța a emis în data de 12 februarie anul curent, un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile, față de un tânăr care ar fi șantajat o femeie că va publica materiale video și foto compromițătoare cu aceasta.

Cel în cauză a fost surprins, în flagrant delict, de polițiști, în timp ce ar fi primit bani de la victimă, o femeie, de 45 de ani, din Lopătari.

Din cercetări a reieşit că, în perioada ianuarie – februarie anul curent, femeia ar fi fost amenințată telefonic de acesta, în scopul de a-i remite o sumă de bani, pentru a nu prezenta cunoscuților săi materialele foto/video.

În activitatea infracțională, ar fi fost implicată și concubina bărbatului, o tânără, de 25 de ani, din Lopătari.

Polițiștii au ridicat medii de stocare, în vederea efectuării unei percheziții informatice.

Cel în cauză a fost reținut de poliţişti, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de şantaj.

La data de 12 februarie 2023, instanța a emis pe numele bărbatului un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile, iar față de tânăra de 25 de ani, cercetările sunt continuate sub măsura controlului judiciar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!