I.S.U. Buzău a înregistrat 11.459 de intervenții în 2022

0

Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Neron Lupașcu” al județului Buzău a evaluat activitătea din anul 2022. An de an, evaluarea activității pe anul anterior este un moment ce amintește salvatorilor de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență ,,Neron Lupașcu,, Buzău de eforturile depuse atât pentru prevenirea cât și pentru gestionarea situațiilor de urgență.

În anul 2022, I.S.U. ,,Neron Lupașcu,, Buzău a bifat la activități : 2757 de intervenții, 8702 de solicitări SMURD, 459 incendii la diverse obiective, 708 incendii de vegetație, 234 misiuni de prim ajutor și descarcerare la accident rutier, 39 misiuni de asanare de muniție rămasă neexplodată, 245 de recunoașteri în teren, 65 de exerciții cu diverse tematici.

Sunt doar câteva cifre din evaluarea activității care cuprinde un număr impresionant de 11459 de intervenții la care s-a acționat cu profesionalism și implicare în anul precedent.

Purtătorul de cuvânt al I.S.U. Buzău, plutonier Vlăduț Pîrvu ⬇️

Pentru anul 2023 I.S.U. Buzău are ca obiectiv principal perfecționarea continuă a personalului pentru a răspunde eficient și rapid nevoilor cetățenilor !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!