Lună a iubirii cu surprize la Valea Râmnicului

0

În luna iubirii, între,,Valentine’s day,, și ,,Dragobete,, , Primăria și Consiliul Local Valea Râmnicului, au pregătit o surpriză locuitorilor comunei, în special persoanelor vârstnice. 

Marian Galbenu lansează o invitație către locuitorii comunei. Îi invită la o festivitate de premiere care va avea loc în data de 19 februarie 2023 începând cu ora 15:00 la Centrul Cultural al comunei Valea Râmnicului.

Evenimentul este dedicat celor care și-au unit destinele în urmă cu 50 ani. Vârstnicii familiști convinși ai comunei, sânt invitați la Centrul Cultural pentru a celebra 50 ani de la oficierea căsătoriei.

O parte dintre cuplurile care au împlinit sau au depășit 50 ani de căsătorie, au fost premiate în cadrul unei festivități ce a avut loc la sfârșitul anului trecut. Au fost însă cupluri care nu figurau în evidențele Primăriei Valea Râmnicului deoarece nu și-au unit destinele la Primăria Valea Râmnicului dar au locuit și locuiesc pe raza comunei. În luna decembrie 2022 primarul Marian Galbenu a promis că va organiza o festivitate în cadrul căreia vor fi sărbătorite și cuplurile care au lipsit din lista întocmită în luna decembrie. Festivitatea din data de 19 februarie este dedicată cuplurilor căsătorite în anul 1972 dar care nu s-au căsătorit în Valea Râmnicului și care nu au fost sărbătorite în luna decembrie a anului trecut. Cuplurile căsătorite în anul 1973 vor fi sărbătorite în toamna acestui an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!