Micuța Maria are în continuare nevoie de sprijin ! La spectacolul caritabil s-au strâns 6.500 lei. Urnele voluntarilor rămân deschise

0

Centrul Cultural ,,Florica Cristoforeanu,, din Râmnicu Sărat a organizat duminică 12 februarie 2023 un spectacol caritabil pentru micuța Maria Țopea. Fetița are nevoie de 12.000 euro pentru un transplant ce i-ar schimba viața radical. S-au strâns doar 6.500 lei. Echipa Europe Direct coordonată de Florin Ceparu continuă să strângă bani. Urnele vor fi deschise în data de 20 februarie.

Râmnicenii au fost uniți pentru Maria în ultima zi din săptămână. Au participat la spectacolul caritabil organizat și au donat diverse sume de bani. S-au strâns 6.500 lei. Pe scenă au urcat și copii care au susținut-o pe Maria.

La doar 4 anișori, Maria Țopea este diagnosticată cu leziuni cerebrale și are nevoie urgent de un transplant de celule stem. Pentru realizarea intervenției și deplasarea la un Spital din Austria, familia micuței susține că ar avea nevoie de suma 12.000 euro. Pentru că intervenția este costisitoare, în încercarea disperată de a-și ajuta copilul, mama micuței a solicitat ajutor în mediul online.

Echipa Europe Direct Râmnicu Sărat a aflat despre situația micuței, a încercat și încearcă în continuare să o ajute. Tinerii voluntari, coordonați de Florin Ceparu, au confecționat urne pentru donații pe care le-au dus în unitățile de învățământ din Râmnic, în Piața centrală și la agenți economici.

Acțiunea tinerilor voluntari din cadrul Centrului Europe Direct Râmnicu Sărat ,,Noi, toți, Salvatori – SUNTEM PENTRU MARIA!,, va continua și în această săptămână. Urnele vor fi deschise și banii vor fi numărați în data de 20 februarie 2023.

Micuța Maria este așteptată în Austria pentru efectuarea transplantului de celule stem. Dosarul i-a fost acceptat. În data de 9 februarie Maria fusese programată pentru efectuarea intervenției chirurgicale la Clinica din Austria însă nu a putut merge deoarece părinții nu au avut cei 12.000 euro. Maria mai are însă o șansă ! Medicii sânt dispuși să o primească imediat ce părinții vor avea banii necesari efectuării intervenției.

Cei care doresc să o ajute pe Maria, pot efectua un transfer bancar în contul de mai jos, deschis la Banca Transilvania.

IBAN: RO92 BTRL RONC RT04 3653 6801 – Titular: LAURA MARINA TOPEA (mama)

Telefon: 0762.296.039

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!